Vítejte na aukci pro všechny hradní obyvatele!


 


Co tyto záhadné balíčky ukrývají? To je záhadou i samotné kolejní ředitelce Veronice Narcisse Williamsové, která je jako jednu velkou zásilku obdržela do svého sovince a sama netuší, co se v konkrétním dárečku nachází. Co vám ale můžeme prozradit, je, že 2 nejhodnotnější balíčky ukrývají dárečky v hodnotě 250 srpců. Celková hodnota všech balíčků je pak 290 srpců.

 

Někdo se možná řídí heslem: „Není důležité zvítězitale zúčastnit se.“ Někomu možná zůstanou oči pro pláč, že utratil srpce za balíček, který neukrýval jím očekávaný dar, a někdo se naopak stane majitelem předmětu, po kterém již dlouho toužil. Dejte šanci svému štěstí! Ke každému balíčku získá jeho nový majitel i pamětní certifikát.

 

Chcete zkusit své štěstí? Nic vám nebrání! Stačí si níže vybrat, který je ten váš preferovaný balíček, a zabojovat o něj. Přihazujte prosím pod svým kouzelnickým jménem.

 

Přihazování probíhá formou komentářů pod každým samostatným dárkovým balíčkem. Každý dárek nalezne svého nového majitele 30. 11. 2021 ve 21:00 hodin, kdy ho obdrží poslední nejvyšší příhoz. Poslední platný příhoz je tedy 30. 11. 2021 v 20:59:59. Výherce bude poté kontaktován sovou.

 

Přejeme příjemnou zábavu a hodně úlovků!